Koolituskeskus Mailapsed käis Rõõmsate Laste Festivalil

21.juulil toimus Pärnus ülivahva RÕÕMSATE  LASTE  FESTIVAL.

 

Meie koolituskeskus MAILAPSED pakkus festivalil lastele meisterdamise võimalust ning emmedele-issidele, vanavanematele ja sõpradele mõnusat lõõgastumise nurka. Meie telgi külastajad said suhu pista Pootsi küla, Lauri Talu koduaia värskeid marju ning kuivatatud õunu.  

Meisterdamist juhendasid Pärnu särasilmsed lasteaiaõpetajad KRISTEL PIKKAS ja KRISTIINA VOLT. Valmistada sai looduslikest materjalidest seinapilti või jääkmaterjalidest konna. Populaarsemaks osutus lillede, lehtede ja kõrtega seinataldrik. Aga konnasidki meisterdati ja värviti omajagu.

  

Lastevanemate küsimustele lapse kasvatamise kohta andis telgis vastuseid MERIKE ANGERJÄRV. Pooletunnises ettekandes vestles Merike lastevanematega sellest, millised on POSITIIVSED MÕJUTUSVÕTTED LAPSE KASVATAMISEL ning KUIDAS AIDATA OMA LAPS PAREMALE SÕNAKUULMISELE.

Nende ning muude teemadega, mida näete lingil Lastevanemate koolitused, tuleme heal meelel ka Teie lapse lasteaeda või teie sõprusringi mõtteid vahetama.

Sõnakuulmise teemadel saate vaadata ka meie uut, paariminutilistest klippidest koosnevat,  videosarja lingilt Videod.

Meie KONTAKT: merike@mailapsed.ee    56656684

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *